Imorgon händer det -Kultur14!

image

Imorgon smäller det!

Då blir det massor av kulturaktiviter runt om i Strängnäs. Inte minst inne på Multeum! Det blir sång, musik, dans, konst, slöjd, kaffe, cirkus, teater, film, lokalhistoria m.m. m.m. Verkar vara en av de största kulturhändelsen under året i Strängnäs så ser mycket fram mot det.

Vi som ska jobba på lördag hade möte igår med genomgång av det som händer inne på Multeum och en del praktiskt och det kommer helt klart att bli en annorlunda lördag, på ett bra sätt. Det som väl oroar mest just nu, men som samtidigt inte går att påverka, är väl vädret.

Att det blir brist på aktiviteter, även om det skulle bli regn, är jag inte orolig för men däremot att hålla reda på var saker och ting ska äga rum. Men programmet kommer att finnas att dela ut och flera kollegor på plats. Annat får man lösa det under tiden.

Så kom gärna till Strängnäs imorgon och roas. Nedan kan du se programmet som även återfinns på Strängnäs.se/Kultur14 och Kulturhuset Multeums Facebooksida :

image

image

image

image

Om klajen

Är nyligen examinerad bibliotekarie. Gillar sociala medier, ljudböcker och naturen. Gör mitt första år som heltidsarbetande bibliotekarie på Kulturhuset Multeum i Strängnäs.
Detta inlägg publicerades i Kulturhuset Multeum och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar